Vlog

2023.09.09. 19:00

Bayer Zsolt: megölni egy papot (videó)

"Meghurcoltak, a virtuális térben megpróbáltak kivégezni egy csodálatos magyar papot, csak azért, mert papként, szerzetesként árva gyerekeket mentett, és ez nekik nem tetszett" - fogalmaz legfrissebb vlogjban a Magyar Nemzet publicistája.

MW

Bayer Zsolt író, újságíró, műsorvezető

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Megölni egy papot. Agnieszka Holland ezzel a címmel rendezett egy csodálatos, zseniális filmet, amely filmmel a lengyel kommunista titkosrendőrség által meggyilkolt Jerzy Popiełuszko atyának állít emléket – írja vlogjában Bayer Zsolt.

A publicista arról ír, Popieluszko atyát a lengyel kommunista titkosrendőrség három tagja félholtra verte, majd összekötötte, majd lábára követ kötve bedobták a Visztula víztározójába. „Megölni egy papot” – ismétli Bayer, aki szerint az akkori gyilkosok mai szellemi, lelki, erkölcsi utódai gyakorlatilag ugyanezt próbálják megcsinálni, csak immáron a virtuális térben.

Bayer Zsolt szerint az új célszemély: Böjte Csaba.

„Böjte Csabának sok bűne van, ugyanis Böjte Csaba évtizedek óta árva gyerekeket ment, sok-sok ezer árva gyereket. Ráadásul teszi ezt ferences szerzetesként, ráadásul teszi mindezt Erdélyben, erdélyi magyar árvákkal. Éppen ideje volt tehát, hogy a liberális és baloldali média rászálljon – írja a publicista, majd hozzáteszi: „És megjött a virtuális kivégzőosztag. Nevezzük őket nevükön: Kulcsár Árpád, Szabó Tünde és Jámbor András. Kulcsár Árpád az egyik virtuális kivégző, akit – mielőtt elkezdte Böjte Csabát rágalmazni –, egyszer már jogerősen elítéltek rágalmazásért és becsületsértésért, ugyanis egy kolozsvári magyar színészt szintén megrágalmazott, nem fogják elhinni, mivel, hát természetesen szexuális zaklatással.”

Bayer Zsolt a másik virtuális kivégzőnek Szabó Tündét nevezte meg, aki szerinte szintén az erdélyi magyar liberális sajtó egyik üdvöskéje, aki aztán maga vallja be: „Soha nem állítottam, hogy Böjte Csaba kapcsán a teljes igazságot mondtuk el.”

Bayer Zsolt szerint természetesen az is kiderült, hogy a virtuális kivégzők koronatanúja maga vallotta be: „Mérgező emberek akarták Böjte Csaba fejét általam.”

A publicista úgy fogalmaz: „Itt tartunk most. Meghurcoltak, a virtuális térben megpróbáltak kivégezni egy csodálatos magyar papot, csak azért, mert papként, szerzetesként árva gyerekeket mentett, és ez nekik nem tetszett.

Felhívja a figyelmet: „Nagyon vigyázzunk és nagyon figyeljünk oda, hogy ez soha többé ne történhessen meg.” 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában