Hazudtak megint

2024.03.02. 10:46

A baloldal ismét lebukott a külföldi kampányfinanszírozás kapcsán

A "dollárbaloldal" ismét lebukott: 2022-óta folyamatosan azt hangoztatják, hogy nem érkezett hozzájuk külföldről pénz a kampányban, most megint kiderült, hogy hazudtak – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója szombaton az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában.

A dollárbaloldal ismét lebukott

Forrás: Magyar Nemzet

Fotó: Kurucz Árpád

Hollik István azt mondta, hogy most  éppen a „Soros-hálózat” buktatta le őket, ugyanis pénteken jelent meg, hogy az Action for Democracy nevű szervezet egy támogató emailben maga írta le, ő a baloldalt, a pártokat támogatta az általa megszerzett pénzből.

Úgyhogy Gyurcsányék makacs tagadása ellenére immár tény, hogy a baloldalhoz nagy összegben gurultak azok a bizonyos dollárok, így tehát már csak egyetlen, de annál fontosabb kérdés maradt: pontosan mit kért a Soros-hálózat a támogatásért cserébe

– fogalmazott a politikus, hozzátéve, hogy az nyilvánvaló, hogy a milliárdok nincsenek ingyen.

Hollik István szerint a válasz a „dollárbaloldal” elmúlt kétéves tevékenységéből könnyen kiolvasható: 

„világos, hogy a háborúpárti Soros-hálózat a háború támogatását kérte Gyurcsányéktól”.

A kommunikációs igazgató azt mondta, hogy így történhet meg, hogy a magyar érdeknek és a józan észnek is ellentmondva a „dollárbaloldal” az elmúlt két évben végig a fegyverszállítást és a katonák küldését javasolta és a háború folytatása mellett érvelt.

Hozzátette, hogy ez most, amikor Európai vezetők már a nyilvánosság előtt is katonák Ukrajnába küldését javasolják, konkrét veszélyt jelent és kockára teszi a magyar biztonságot.

Ezért azt követeljük, Gyurcsányék hiába erre kaptak utasítást, azonnal hagyjanak fel a háborúpárti politikájukkal és ne akarják Magyarországot belerángatni ebbe a konfliktusba

– hangsúlyozta Hollik István.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában