Otthon

2014.01.20. 16:52

Saját kuckó a gyermeknek

Sok gyereknek van saját szobája, de sokkal jobban szeretnek körülöttünk lenni, szükségük van a testi közelségünkre, figyelmünkre.

Prevics Borbála enteriőr-tervező tanácsai: a kinti játékok nagy része a lakásban nem használható, télire a garázsba, tárolóba kerülnek. A gyereksátrak, kisházak nagy részét bevihetjük ugyan, de sok helyet foglalnak, és az összetolt fotelokból, pléddel letakart kanapékból gyártott kisházakat pedig hetekig kerülgethetjük. Pedig a gyerekek egyik kedvenc játéka a kuckózás. Minden ház más és más, kialakíthatunk olyan kis kuckót, ami egyedi, adott házra, lakásra és családra jellemző, de minden házban van étkező- vagy konyhaasztal, ami alá nincs gyerek, aki még ne mászott volna be. Amíg anya főz, vagy ha a vendégekkel próbálunk beszélgetni, csak megterítünk, és amíg mi fent beszélgetünk barátainkkal, addig a gyerek boldogan kuckózhat lent a játékaival. Az ügyesebbek maguk is elkészíthetik, vagy varrathatunk asztalunk méretére szabva, ezerféle szín- és anyagvariációban. Tetszés szerint ablakokat vagy ajtót is lehet rá vágni, függönnyel feldobni, de külsejét igazíthatjuk otthonunk színvilágához is. Bármikor használható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!