szponzorált tartalom

2019.03.25. 06:00

Várkertfürdő – valódi kikapcsolódás

A pápai Várkertfürdő évről-évre népszerűbb a pihenni vágyó vendégek körében. Sokan érkeznek a környező megyékből is. Nagy Zsolttal, a fürdő vezérigazgatójával beszélgettünk a fürdő vonzerejéről, egyediségéről.

A fürdő hangulatos, nem túlzsúfolt, így tökéletes választás azoknak akik a mindennapi rohanás után szeretnének kikapcsolódni, feltötlődni. A termálfürdő külső és belső medencéi és attrakciói, a gyermekpancsoló, az óriáscsúszda egész évben elérhetőek, időjárástól függetlenül feledhetetlen élményt nyújt a létesímény.

A fürdőben a gyógyvízes medencében található 38 fokos pápai gyógyvíz elsősorban reumatikus, izületi és kopásos megbetegedésekre kínál megoldást, továbbá ajánljuk trauma utáni rehabilitációra is.

A létesítményben a legmodernebb eszközökkel felszerelt gyógyászati rész is található. Kiváló orvosok és szakemberek segítenek megtalálni az ide érkezők panaszaira a legoptimálisabb kezelést, kollégáink segítenek a kúrák testreszabásában is. Munkatársainkat folyamatosan továbbképezzük, hogy a legújabb terápiás kezeléseket is tudjuk biztosítani az ide érkezőknek – mondta el Nagy Zsolt.

Veszprém megyében egyedül a Várkertfürdő gyógyászati részlegén vehető igénybe fürdőjegyes kúra. A betegek társadalombiztosítás támogatással legfeljebb évente kétszer 15-15 alkalommal vehetnek igénybe gyógykúrát, alkalmanként maximlisan 4 féle kezelést biztosítunk, melyek közül az egyik a medencefürdő. Lehetőség van iszappakolásra, súlyfürdőre, orvosi gyógymasszázsra, víz alatti sugármasszázsra, víz alatti csoportos gyógytornára.

A vezérigazgatótól megtudtuk, hogy a létesítmény új szolgáltatása a 18 éves kor alatti csoportos gyógyúszás, ami hetente két alkalommal vehető igénybe, oly módon, hogy a kúra összesen legfeljebb 52 kezelésből állhat és 26 hétig tarthat.

A gyógykezeléseken túl természetesen különféle wellness szolgáltatások is a vendégek kikapcsolódását biztosítják, továbbá az aktív pihenést keresők fallabdázhatnak vagy a kipróbálhatják a jól felszerelt kondi teremet.

A pihenni vágyókat a termálfürdő és az uszoda várja, a nyári idő beköszöntével pedig számos külső medence, csúszda és szabadtéri attrakció biztosítja a tökéletes kikapcsolódást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában