hirdetés

2021.10.27. 07:00

Online a hordók között – Internet az UltraBalatonon

Egy pár napra a szívek szaporábban vernek, a lépések gyorsabban dobognak, a lélegzetvételek ritmusa pedig a metronóm pontosságával vetekszik. Az UltraBalaton a szervezettség és a fegyelem helye, ahol még a pihenés is ütemterv szerint zajlik.

De ez a rendezvény nem a startvonalnál kezdődik. Rengeteg felkészülés és egyeztetés előzi meg, a Balatonhoz a csapatok jól átgondolt útvonaltervekkel érkeznek. Az UltraBalaton nem csak a test, de az elme megmérettetése is, hiszen sok múlik a helyes logisztikán, alkalmazkodni kell a változásokhoz.

Egy ilyen versenyen tényleg bármi megtörténhet! Bármikor közbeszólhat egy sérülés, késés vagy logisztikai probléma. Épp ezért a szervezők és váltópontok oldaláról nézve a zökkenőmentes kommunikáció biztosítása az egyik legfontosabb elvárás. A Varga Pincészet ezt wifi hotspotokkal segítette, amihez az internetet és az eszközöket a ZNET Telekom biztosította. Ezt persze nem csak a futók, de a nézők is nagy számban vették igénybe.

A helyszín egyébként idén is a rendezvény egyik legizgalmasabb váltópontja volt, ahol a csapattársak, hozzátartozók a futókra várva megpihenhettek egy kicsit. Volt idő lőni pár jó fotót, egyeztetni a felmerült változásokat, felkészülni a következő távra.

Megbízható. Elérhető. Korlátlan – A ZNET Telekom nem csak az UltraBalatonon bizonyított. A ZNET kis- és nagyvállalkozások számára komplex, csúcstechnológiás távközlési megoldásokat biztosít akár olyan helyeken is, ahol más szolgáltatók akadályokba ütköznek. Keresd fel a www.zt.hu/uzleti oldalt vagy hívd a +36 93 900 555-es telefonszámon ügyfélszolgálatunkat!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában