Hirdetés

2024.01.26. 10:15

Nike lábbelik – ahol a teljesítmény találkozik a stílussal

A Nike név hallatán esélyes, hogy alig akad ember, akinek ne csillanna fel a szeme a felismeréstől. Ez az a sportszergyártó, ami kitörölhetetlenül beírta magát a történelembe. Ami pedig extra különlegessé varázsolja, hogy bár jelentős múlttal büszkélkedik, ez mind semmi ahhoz képest, amit jelenleg csinál, és amiket a jövőben tervez.

Veol.hu
Fotó: Envato

Sportosság és stílusosság – együtt?

Igen! A Nike cipő az Ecipo.hu-n is egyértelműen azt képviseli, hogy aki szereti a sportos, laza viseletet, egyúttal vágyja a stílusosságot, annak nem kell döntenie. Mindkettőt megtapasztalhatja a gyártó palettájának segítségével. De vajon honnan jött ez a típusú elszánás a cég részéről?

Valószínűleg onnan, hogy a specifikus, direkt sportolóknak készített lábbeliknél magától értetődött, hogy a funkcionalitás nem mehet a kellem rovására. A nem egyszer világversenyeken szereplő focisták, kosarasok, olimpikonok ezrek előtt szerepeltek, azaz a megjelenésükkel formálták a trend alakulását. Így a vállalat formatervezés terén sem adta alább a maximumnál. Ez a fajta precízség meghatározóvá vált a hétköznapibb sportcipők gyártása során is, hiszen ha a Nike, mint emblematikus márkanév összeforrott a kellemmel, akkor ezt minden színtéren képviselnie kellett. Így jutottunk el oda, hogy napjainkban nem pusztán követi a vállalat a trend iránymutatását, hanem konkrétan befolyásolja a divat alakulását. Mert minden, amit csinál, meghatározóvá válik. Legendás sztori, hogy a céljai elérésének érdekében még gigantikus büntetéseket is hajlandó volt kifizetni, így jelenhettek meg a cipői olyan világversenyeken, ahol amúgy tilos márkajelzéssel ellátott lábbeliket viselni.

A hangsúly tehát ott van, hogyha a Nike-ra esik a választás, akkor nincs olyan terület, ahol a lemondás nyerne. A teljesítmény maximális, a minőségi jellemvonások adottak, a stílusosság pedig szabad szemmel is látható.

Fotó: Envato

És ha már a lemondás nélküli vásárlásnál tartunk…

A https://ecipo.hu/c/ccc oldalra kattintva kivétel nélkül olyan lábbelik sorakoznak, amik:

  • hozzák az aktuális trend jegyeit, mégpedig szemrevaló formában,
  • minőségi kivitelűek, azaz egy pár cipő nem egy szezonon át szolgálhat,
  • kedvező bekerülési költséggel vásárolhatóak meg, úgyhogy még a pénztárcák is jól járhatnak.

Aki tehát azt állítja, hogy a minden tekintetben ideális cipőválasztás csak áldozatok árán valósulhat meg, az téved. A tökéletesség pontosan abban érhető tetten, hogy nincsen szükség kompromisszumokra és egyéb kényelmetlen elhatározásokra.

Miért jó hír, hogy egyre inkább arat a fúziós divat?

Azért, mert a fúziós irányzatnak hála a sportos és az elegáns megjelenés jegyeiből ellenállhatatlan kombinációk hozhatóak létre. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy nem kell választani a sportcipő, meg mondjuk a zakó közül, mert mindkettő egyetlen outfit részeként ragyoghat a reflektorok fényében. A lényeg a mértékletesség: az elegáns fellépéshez egy cseppnyi sportos kellem dukál, míg a sportos kisugárzást feldobhatja egyetlen árnyalatnyi elegancia. A lemondásokat tehát tényleg félre kell dobni, mert az az igazi, aminek minden eleme személyre szabott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában