Hirdetés

2024.02.01. 10:49

Hangulat a nagy napon: a zene- és programválasztás rejtelmei

Az esküvő főszereplői Ti lesztek, de azért hívjátok meg a családtagjaitokat és a legkedvesebb barátaitokat, hogy együtt ünnepeljetek, nem igaz? Ha már nézegetitek a legszebb esküvőhelyszíneket Pest megyében és alakulnak az alapok, foglalkozzatok egy kicsit a zene és a programok kérdésével is!

PR cikk

Fotó: eskuvonkhelyszine.hu

Hogyan válasszatok zenét? A kiindulópont legyen maga az esküvőhelyszín, hiszen ez alapjaiban meghatározza, mi jöhet szóba. Ha szűkös a hely, egy DJ lehet a legjobb választás, de ha a befogadóképesség miatt nem kell aggódnotok, akár nagyobb létszámú zenekarban is gondolkodhattok - persze ha a költségvetés is engedi. A lehetőségek mérlegelésekor a technikai felszereltséget se feledjétek!

A helyszín és a stílus, amit megálmodtatok a nagy naphoz, ad egy alaphangulatot, ezért ezt is érdemes figyelembe vennetek. Ha például az esküvő kastélyban lesz, és színtiszta eleganciára vágytok, az uralkodó műfaj lehet jazz vagy swing. Gondoljátok át, milyen üzenetet szeretnétek közvetíteni a zenével, és azt is, hogy mire táncolna szívesen a vendégsereg.

Fotó: eskuvonkhelyszine.hu

És mi legyen a programokkal?

Itt három szempont mentén érdemes döntést hoznotok, ez a konkrét cél, a vendégek összetétele és persze a rendelkezésre álló lehetőségek. Vegyük sorra ezeket:

· Az előre meghatározott cél dönti el, milyen típusú és tartalmú programok jöhetnek szóba. Ha például szeretnétek, hogy megismerjék egymást a vendégek, olyan játékokban gondolkodjatok, amik ösztönzik a kommunikációt és segítenek közös élményeket kreálni.

· A vendégek összetétele szintén fontos. Válasszatok univerzális programokat, ha a legkülönfélébb korú és érdeklődésű vendég lesz jelen, de ha a baráti társaságotok teszi ki a násznép javát, bátran gondolkodhattok lazább, humoros megoldásokban, jöhet például karaoke.

· Végül a helyszín adta lehetőségek, az ütemterv és bizony a költségvetés is meghatározó. Ha egyszerű és olcsó megoldást kerestek, jó választást jelenthetnek a klasszikus játékok, az esküvői kvíz például igazi jolly joker, amivel lehetetlen mellélőni.

Egyelőre félreteszitek a zene és a programok kérdését, helyette pedig a helyszínre koncentráltok? Ebben az esetben is tudunk adni egy jó tippet. A Fenyőharaszt kastélyszálló egyedülálló esküvői helyszín Pest megyében, egy csodás parkkal és profi szolgáltatásokkal, érdemes körülnéznetek!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában