Hirdetés

2024.05.21. 12:22

Milyen pozíciókban helyezkedhetünk el azonnal egy étteremben?

Előfordul az ember életében, hogy a lehető leggyorsabban, szinte azonnal kell a munka – ilyenkor viszont nincs lehetőség az időpocsékolásra. Ahogy háromkörös interjúkra, várakozásra sem. Vannak olyan területek, ahol az ember akár kezdőként is találhat rögtön munkát, majd később határ a csillagos ég. A vendéglátás is pont ilyen – na persze nem séfként, étterem-tulajdonosként kezd az ember, de „könnyen” ott végezheti.

PR cikk

Forrás: freepik.hu

Azonnali munkalehetőségek a soproni vendéglátásban

Sokat olvashatunk róla, hogy nyugatra, Ausztria közelségében sok a lehetőség a vendéglátás területén – méghozzá magas fizetésért, jó munkahelyi körülmények mellett. Sopron városában ezek az állítások nem állnak messze a valóságtól – a sopronallas.hu oldalán pedig az aktuális vendéglátós munkalehetőségek is fellelhetőek. Konyhai kisegítő munka Sopronban, délelőtti munkavégzéssel – ilyen és ehhez hasonló állásokra pályázhatunk akár azonnali kezdéssel is!

Mit csinál a konyhai kisegítő?

Ő az, aki a nagy sürgés-forgás közepette is folyamatosan rendet rak, segíti a szakácsok, séfek munkáját, és mindig ott van, ahol kell – egyszerre akár két helyen is. A feladatok közé tartozik a konyhai előkészületek elvégzése, a mosogatás és egyéb feladatok is. Hiszen, ha kell, krumplit pucol, máskor beáll és akár főz, de a pult takarítása sem áll távol tőle. Ad magára, higiénikus, szeret és tud pörögni.

Teljes munkaidőben, részmunkaidőben vagy akár alkalmi jelleggel is munkába lehet állni, a rugalmasság pedig óriási előny. Hiszen előfordulhat, hogy az esti hajtásra kell beugrani és így tovább. A konyha pedig mindig pörög, az emberek napról napra esznek – legyen az egy étterem vagy idősek háza konyhája.

Előrelépési lehetőségek

Ha már bekerülsz a vérkeringésbe, akár jó eséllyel előre is juthatsz a ranglétrán. Itt nem kell egy elefánttoronyban vagy felhőkarcolóban a sötét főnöki irodákba liftezni – a jó munkabírás és teljesítmény, az eltökéltség gyorsan eredményre vezethet. Egy-egy jó ötlet, amivel pedig előrehalad az étterem, jönnek a látogatók, mindenki hálás lesz – és idővel akár egészen komoly szerepeket kaphatunk. A vendéglátás világa ugyanis mindenkinek megadja a lehetőséget a bizonyításra.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában