neoton

2018.11.15. 22:30

Retró buli az arénában

Fergeteges buli várható november 23-án a Veszprém Arénában, ahol hat órán át a legismertebb dalok kerülnek terítékre.

Leitner Vera

A retró ma már a tizenévesektől a nyolcvanas korosztályig mindenkit megérint. Sokaknak saját fiatalságukat jelentik a Neoton Família vagy Zoltán Erika dalai, ám úgy tűnik, a mai fiatalokhoz is közel állnak a korszak slágerei.

Minden korosztálynak nagy bulit ígér a november 23-án a Veszprém Arénában megrendezendő esemény, melynek résztvevői három koncertélményben részesülhetnek. A közönséget fél héttől DJ Dominique hangolja a zenei múltidézésre egy felejthetetlen szettel. Az ország legismertebb retró DJ-jét Zoltán Erika követi egy kilencvenperces produkcióval, melyben számos slágerét hallhatja a közönség. 21 órakor a Neoton Família lép színpadra százötven perces műsorával.

A produkciót múlt héten Kecskeméten láthatták-hallhatták a zenekedvelők, ott már napokkal az előadás előtt elfogytak a jegyek, érdemes hát időben gondoskodniuk a belépőkről mindazoknak, akik szeretnének részesei lenni a különleges koncertnek.

Az előadásra jegyek kaphatók a Napló ügyfélszolgálati irodájában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!