Programok

2011.06.03. 04:32

Jutalom a sztorikért

Ismét eljött az az évszak, amelyet talán a legtöbben szeretnek.

Barták Péter

Vannak, akik azért, mert sokkal lazábban lehet öltözködni, mások a várva várt szabadságnak örülnek, sokan pedig az ilyenkor dömpingszerűen szervezett szabadtéri rendezvények miatt éreznek vágyat a kikapcsolódásra. Az elmúlt évben már a Napló is hozzájárult ahhoz, hogy a széles választékból bemutassa a legkiemelkedőbbeket, helyet adjon a szubjektív beszámolóknak, felhívja a figyelmet a támogatásra érdemes kezdeményezésekre. Mégpedig egy helyen, a naponta jelentkező Nyár rovatban. A tavalyi sikeren, érdeklődésen felbuzdulva ismét útjára indítjuk a rovatot.  Várjuk olvasóink jelzéseit, beszámolóit, fotóit, sőt hang- és képfelvételeit is, hogy azokat a Naplóban és az internetes portálunkon is közzétegyük. Legyen az esti koncert, fesztivál, kiállítás vagy egyszerűen csak egy érdekes hangulat, jókedv, baráti társaság összejövetele.

Az olvasóinktól a szerkesztőség e-mail címére ([email protected]) érkezett legérdekesebb sztorik, írások, fotók, felvételek beküldői között jutalmat sorsolunk ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!