Programok

2015.08.19. 17:35

A HŐS benned is ott van! (x)

Ezzel a mondattal indul útjának a Hősképző RoadShow. Az egyedülálló kezdeményezés a tudatosság, a fenntarthatóság, az egészség, és környezetvédelem témakörét dolgozza fel földön, vízen, levegőben.

Kalandokkal, rejtélyekkel tarkítjuk a csapatmunkát igénylő utat, legyen szó családról, iskolásokról, vagy cégek dolgozóiról. Velünk mindenki HŐSSÉ válhat!

A gyerkőcöknek rajzpályázatot hirdettünk meg, melyre a befolyt munkákat a [email protected] várjuk. A témánk, hogy a rajzoló maga, mint hős mit tenne a környezetvédelemért.

Lengyel Éva újra nagyot álmodott. Stroke-jából felépülve újra száz százalékon ég és pörgeti fel ezzel megannyi cég, vállalkozó, zenész életét.

A Sobri Jóska Kalandparkban létrehozta felnőttképzési központját, hogy közösséget kovácsoljon az egymás mellett, de még nem együtt működő emberekből. Ezekről a játékokról bővebb információt a www.egyedicsapatepitojatekok.hu-n olvashatunk, ahol akár jelentkezhetünk is.

Annak szenteli a több évtizedes tudását, tapasztalatát, hogy közösségeket kovácsoljon, cégstruktúrát fejlesszen, csapatokat építsen a szó szoros értelmében. Legyen az a Nokia, a Grundfos, az Unilever, vagy épp Gájer Bálint és a mögötte álló elégedett és sikeres csapat, nincs határ. A legnagyobb vállalatok - akiknek képzéseket, tréningeket tartott, majd kalandokat, játékokat szervezett - után, most új célt tűzött ki maga elé.

Éva Gájer Bálint személyes tanácsadójaként figyelt fel arra, hogy nem csak az énekesnek fontos a tudatosság és a környezetvédelem, hanem megannyi más példaképnek és ugyanígy sok hétköznapi fiatalnak is.

Ezért döntött, és összehozza a példaképeket az emberekkel, belőlük építve egy csodás, együttműködő HŐS-csapatot.

A fiatalokat elviszi egy kalandozásra, mely a környezetvédelem, a fenntarthatóság, a pénzügy, az egészség, és tudatosság témáját dolgozza fel titkok, feladatok, rejtvények megoldásával.

A kalandozás során szuperképességek, és szuper tudás birtokába kerül mindenki, hogy ő maga is igazi HŐSSÉ válik.

Az indító nappal, mely a Sobri Jóska Kalandparkban kerül megrendezésre 2015.aug.22-én, Bálinttal közösen kalandozhatnak a családok, és válhatnak hőssé. Minden állomáson más-más példakép várja majd őket.

A roadshow alatt mindenki kedve szerint vehet részt a kalandokban, és a különleges csapatjátékokban.

A cél, hogy mindenki hőssé váljon.

Részletek a Facebook oldalunkon: Egyedi Csapatépítő Játékok

Mert igenis, hogy hősök születtek, születnek, és születni is fognak!

http://egyedicsapatepitojatekok.hu/hoskepzo/" target="_blank"

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!