Programok

2017.08.24. 19:00

Állásokat kínálnak: nemsokára itt a 3. Napló Állásbörze

VESZPRÉM A régió legnagyobb munkaadóinak részvételével, harmadik alkalommal rendezik meg a Napló Állásbörzét szeptember 27-én. A szervezők a munkalehetőségek mellett számos érdekességgel is várják a látogatókat a Veszprém Arénában.

Napló-rendezvény

A Pannon Lapok Társasága által koordinált, ingyenesen látogatható eseményen olyan nagy munkáltatók, mint a például a Continental, a Balluff vagy az MTD Hungária, már biztosan ott lesznek. Újdonságként néhány ismert áruházlánc, az Aldi, az Obi vagy a Penny is képviselteti magát és kínál állásokat a kereskedelmi pálya iránt érdeklődőknek.

A rendezvényen érdekes kísérőprogramokban sem lesz hiány. Terveink szerint a regisztrált munkavállalók között 16.00 órakor sorsolást szervezünk értékes nyereményekkel. Az aréna előtti téren ismét lesz MTD kistraktor-bemutató, és a Veszprém Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet is kitelepül a rabszállító autójával, amelybe a kíváncsi érdeklődők be is ülhetnek majd. Bemutatják a mindennapok során használt kényszerítőeszközeiket, és hoznak szolgálati kutyákat is. Természetesen a kiállító partnereink is készülnek az állásajánlataikon kívül más meglepetésekkel is a gyerekeknek, ezért őket se hagyják otthon.

Idén számos érdekességgel is várják a látogatókat - Archív-fotó: Pesthy Márton

Az állásbörze szeptember 27-én, szerdán 10 órától 17 óráig tart majd az arénában. A szervezők most is várják azokat a kis-, közép- és nagyvállalatokat, amelyek megoldást keresnek az őket érintő munkaerőhiányra. Jelentkezni Ugray Adriánnál lehet a 06(20) 591-6996 telefonszámon vagy az [email protected] email címen.

Mivel a kiállítói helyek korlátozott számban érhetőek el, ha nem akarnak lemaradni a munkaerő-toborzási lehetőségről, jelentkezzenek minél előbb!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!