Programok

2017.08.28. 11:35

Kikapcsolódásra vágyik? - Heti programajánló Veszprém megyében

Veszprém megye szerte számos izgalmas kikapcsolódási lehetőséget kínálnak.

Sági Ági

Halléfőzés

Balatonudvari Szezonzáró rendezvényt tartanak a strandon szeptember 2-án a Balatonparti településen.  Reggel 6 és 8 óra között tart a nyílt horgászverseny gyerek és felnőtt kategóriában. 8-tól halászlé- főzőverseny kezdődik. A nap folyamán lesz játszóház és gyerekfoglalkozás, de a Brass Rézfúvós Show-t és Hatás Andrea szórakoztató műsorát is lehet majd zárni. 21 órától strandbuli kezdődik az Amigó zenekarral.

Az utolsó hét!

Balatonfüred Szeptember 3-ig tart a borhetek rendezvénysorozata a tóparti városban. A sétányra települtek a legjobb füredi borászatok és esténként koncertek is vannak. 20 órától szerdán Dávid Roland, csütörtökön az Aurevoir zenekar, pénteken a Treff Együttes, szombaton Maszkura és a Tücsökraj koncertje lesz. Vasárnap 17 órától fellép a Sellő Tánccsoport, 18 órától Balatonfüred és környéke népdalkörei mutatkoznak be.

Irodalmi hajózás

Balatonfüred Szeptember 3-án vasárnap 16 órakor a Jókai sétahajó fedélzetén mutatja be legújabb kötetét a Tamási Áron, a Magyar Örökség- és a Gizella-díjas szerzőpáros, Lőwey Lilla és Váradi Péter Pál. Az erdélyi honismereti fotóalbumokat készítő fotográfus és irodalmi szerkesztő ezúttal Jókai nyomában járt, így született meg legújabb könyvük. Az eseményen köszöntőt mond Praznovszky Mihály irodalomtörténész, közreműködik Soós Andrea előadóművész.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!