Púder Nélkül

2010.10.21. 05:00

Holdnaptár - Október 21-27.

Október 21. A mai napon könnyen fáradékonynak, lustának érezheti magát. Ne halasztgassa a feladatait tovább, bármennyire nincs kedve, végezze el az önre bízott munkát!

PLT

Október 22. Hivatalos ügyekben ma szerencséje lesz: egy régi ügyben olyan döntés születik végre, amely önnek kedvez. Ma váratlanul pénzhez juthat.

Október 23. Telihold. Ilyenkor nehéz megállni, hogy ne faljon fel mindent, ami a szeme elé kerül, pedig amit ma megeszik, garantáltan meg fog látszani az alakján is. Érdemes laktató, de egészséges ételeket választani a hizlaló finomságok helyett.

Október 24. Ha teheti, mára időzítse a pedikűröst vagy a manikűröst, de ha maradt még a kertben elvégezni való feladat, arra is kiváló a mai nap.

Október 25. Balesetveszélyes nap a mai, legyen óvatos, ne csak a közlekedésben, de a ház körül is, mert könnyen előfordulhat, hogy az otthonában történik önnel valami kellemetlenség. Inkább lassabban, de körültekintően végezze a munkáját.

Október 26. Kiváló nap az állásinterjúra, de az is előfordulhat, hogy a munkahelyén bízzák meg egy új feladattal. Hamarosan munkája gyümölcsét is élvezheti.

Október 27. A komolyabb orvosi vizsgálatok, műtétek mind jól fognak sikerülni. Ilyenkor gyorsabban gyógyulnak a sebek, és kevesebb fájdalommal járnak a beavatkozások is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!