Púder Nélkül

2010.11.04. 05:42

Holdnaptár - November 4-9.

November 4. Vigyázzon jobban az egészségére, mert egy vírus könnyen ágynak döntheti, a munkahelyén pedig nem nézik majd jó szemmel a hiányzást.

PLT

November 5. Ez a nap nem megfelelő arra, hogy az ötleteiről beszámoljon másoknak, ugyanis esélyes, hogy azt később mások a sajátjukként adják elő, és még önt fogják rossz fényben feltüntetni.

November 6. Érdeklődése az okkultizmus és a misztika felé fordulhat. Figyeljen az álmaira és jegyezze fel őket, ha felébred, mert rövidesen valóra válhatnak.

November 7. Minden erejével koncentráljon arra, hogy a vágyai teljesüljenek! A ma elfogyasztott vörösbor fejfájást okozhat, de kerülje az édességet is, mert a dőzsölés nehezen ledolgozható zsírpárnákat varázsolhat ránk.

November 8. A délutáni órákban kissé lehangoltnak érezheti magát. Valaki esetleg lemondja a megbeszélt találkozót, vagy rossz hírt hallhat. Ezen az éjszakán különös álmai is lehetnek.

November 9. Meglévő kapcsolatában a partnere miatt szerencsésnek érezheti magát, jól kijönnek egymással, különösen, ha közös programot terveznek a napokban.

November 10. Tartson be minden szabályt, és tartsa nyitva a szemét, mert megtörténhet, hogy olyan dolgot csinál, ami sokba fog kerülni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!