Púder Nélkül

2011.01.02. 13:23

Téli wellnesstippek

Három téli wellnesstippünkkel a szép, feszes bőrért és a stressz ellen harcolhatsz. Csupán egy kis só, méz, fűszerek, valamint némi menta és olívaolaj kell.

PLT

 ● Ha nem vagyunk szégyenlősek, vagy privát szaunába megyünk, vigyünk magunkkal durva házi sót és mézet. Dörzsöljük át magunkat a sóval a szaunában, majd zuhanyzás után kenjük be magunkat a mézzel. Ezt a terápiát adják a legdrágább wellnessközpontokban is. A méz ne legyen rajtunk sokáig, mert vízelvonó hatású.

● Egyre népszerűbbek a zöldfűszerek is a wellnessben: készíthetünk például illatzsákocskákat, illatpárnákat. A levendula frissít, kamillával kombinálva pedig a stressz egyik ellenszere.

● Egy maréknyi menta és némi olívaolaj kombinációja pedig bőrbe masszírozható, bőrfeszesítő hatása páratlan. Nem kell mást tenni, mint egy üvegbe zárni a mentára öntött olívaolajat, egy hétig állni hagyni, így készül a feszesítő aromaolaj. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!