Púder Nélkül

2011.04.21. 06:07

Holdnaptár: április 21-27.

Április 21. Lelkesedésünk a környezetünket is magával ragadja, akadhat valaki, akit igen lenyűgözünk. Élvezzük a népszerűséget.

PLT

Április 22. Hangulatunk ingadozó. Ne hagyjuk, hogy érzelmeink úrrá legyenek döntéseinken, szükségünk lesz racionális ítélőképességünkre.

Április 23. Olyan feladatot bíznak ránk, amihez semmi kedvünk. A hétvégét pihenéssel akartuk tölteni, de közbeszólhat valami, ami komoly fejtörést okoz.

Április 24. Szeszélyesek lehetünk, ezt környezetünk nehezen viseli. Beszéljük ki félelmeinket, így kiderül, nincs alapja aggodalmunknak. A féltékenység rossz tanácsadó, szabaduljunk a zűrös gondolatoktól.

Április 25. Kiszámíthatatlannak tűnhetünk, de döntéseink mögött racionalitás van. Mások véleményét ne vegyük készpénznek, lehet, hogy ártani akarnak.

Április 26. Ne ígérjünk olyat, amiről sejtjük, nem tudjuk betartani. Ne feledkezzünk meg a sportról, ha hétvégén nem mozogtunk, irány az edzőterem vagy pattanjunk biciklire.

Április 27. Mély és intenzív érzések dúlnak bennünk, amit alig tudunk kontrollálni. Ne ijedjünk meg a viharos érzelmektől, pozitív hatásai is lehetnek. Ha egy új kapcsolat van láthatáron, ne vessük bele magunkat teljes odaadással, csalódás lehet a vége.

Címkék#holdnaptár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!