Púder Nélkül

2011.04.22. 14:03

Szexi ruhák: exkluzív divatbemutatón a dívák 2011-es tavaszi-nyári kollekciója

Budapest egyik exkluzív belvárosi klubjában mutatta be minap Bódi Sylvi, Debreczeni Zita, Dukai Regina, Horváth Éva és Zimány Linda modell legújabb, 2011-es tavaszi-nyári kollekcióját. A lányok az est színesítésére segítségül hívtak néhány énekesnőt, akik egy-egy dallal tették még különlegesebbé a rendhagyó eseményt.

Matolcsi Renáta

Dukai Regina merész színvilágú darabjait az extravagáns Tóth Gabi mutatta be. A meglepő, csipkevirágos és narancsszínekben pompázó kreációkkal előálló Horváth Éva segítségére Ladinek Judit volt, Zimány Linda foci ihlette kollekcióját pedig Fésűs Nelly indította. Debreczeni Zita letisztult, nőies vonalú darabjait Shodeinde Dorka mutatta meg. Az eddig sötét színekkel dolgozó Bódi Sylvi fehér, bézses árnyalatú ruháiban pedig az operett dívák harmadik tagja, Détár Enikő vonult végig a Sugarbird eddigi legexkluzívabb bemutatóján, melynek koreográfiáját Görög Zita és Seres Attila álmodta meg. A Nyári lányok, Edit és Alíz Dukai Regina színes ruháiban énekeltek el egy dalt.

- Az új kollekció szexis, színes és merész darabjai a legnagyobb nyári party-k hangulatát idézik. A lányok idén valóban nagyon különleges kreációkat álmodtak meg. A ruhák mellett ezen az estén a lábbelik is fontos szerepet kaptak, ugyanis a modellek egyedi tervezésű cipőkben léptek kifutóra – árulta el Jagasics V. Csonka Hedvig vezető divattervező.

Zimány Linda a csajos darabok mellett foci ihlette kreációjával lépett kifutóra, mely szerinte az eddigi egyik legjobb lett. A mostanában fotósként dolgozó Debreczeni Zita pedig arról beszélt, hogy ő ugyan alapból az egyszínű ruhákat, a visszafogottabb színeket kedveli, de mivel mások igénylik az élénkebb színeket, így kollekciójába azokat is belevitte.

A mesés, látványos bemutató fénypontjaként lehullt a lepel a pólókon megjelenő mesekollekció legújabb szereplőjéről is: Frakk, Szerénke, Kukori és Kotkoda, Pom Pom és Gombóc Artúr mellé megérkezett a Kockásfülű Nyúl.
A márka egyik legkedvesebb kollekcióját az X-Faktorból megismert Domokos Fanni és Mimi, Dopeman, továbbá a Valóvilág-os Gigi, Zsófi és Zsuzsi mutatták be.

Az est másik nagy meglepetése az volt, amikor Bódi Sylvit felköszöntötték harmincadik születésnapja alkalmából. A fekete szépség meghatódva szegte meg az arcképével díszített tortát, amelyből ezúttal kivételt téve, az összes modell evett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!