Púder Nélkül

2011.10.21. 07:31

Giuliának hívják Nicolas Sarkozy kislányát

Giuliának hívják Nicolas Sarkozy francia államfő és felesége, Carla Bruni-Sarkozy első közös gyermekét - derül ki az anyának a gratulációkat megköszönő internetes közleményéből.

PLT

"Mélyen megindított az a sok jókívánság, amelyet kislányunk, Giulia születése óta kaptunk" - írta honlapján (http://www.carlabrunisarkozy.org/) a francia elnök olasz származású felesége, aki egyben az apa nevében is megköszönte a gratulációkat az "örömteli eseményhez".

Nicolas Sarkozy korábban jelezte, hogy feleségére bízza a névadást.

Az elnök apja, Sárközy Pál azt mondta csütörtökön a BFM tévének, hogy "anya és gyermeke jól van, az anya fáradt, de ez ilyenkor normális".
Noha a szülők elutasították, hogy hivatalos fotókat tegyenek közzé a gyermekről, szakértők szerint máris megindult a hajsza az első fényképért. "Lesznek fotók!" - jelentette ki a szerdán született babáról beszélve magabiztosan egy tévéinterjúban a Gala magazin főszerkesztője, Matthias Gürtler.

A Le Parisien című lap úgy tudja, hogy Carla Bruni-Sarkozy sztárügyvédet fogadott fel a nem engedélyezett képek közzétételének megakadályozására, és perekkel fenyegetőzik, ha az mégis megtörténne.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!