Púder Nélkül

2011.10.26. 17:16

Lilu belevágott: sztárfodrásszal nyitottak exkluzív szalont

Lilut, az RTL Klub népszerű műsorvezetőjét rövid frizurával ismerte meg az ország, most azonban derékig érő hajkoronát varázsolt neki Sanyi, a ValóVilág sztárfodrásza, abból az alkalomból, hogy közösen exkluzív fodrászszalont nyitottak.

PLT

Mint Lilu elmondta, amióta képernyőn van, fontos számára a jó frizura ahhoz, hogy a legjobb formáját hozza.  Az, hogy milyen a külsőm, meghatározza az egész napomat. Rengeteg fodrászt kipróbáltam, míg egy szerencsés találkozásnak köszönhetően megismertem Nagy Sanyit, akivel gyorsan barátságot kötöttünk. Ha ő készíti a hajamat, mindig elégedett vagyok, amikor felállok a fodrászszékből, és ez magabiztosságot ad. Nagyon örülök az új frizurámnak, annak is, hogy hosszú lett a hajam, hiszen tíz éven át én voltam a rövid hajú lány. Most csak a fantáziám szab határt a lehetőségeknek. Ezt az érzést szeretném mások számára is elérhetővé tenni. Egyébként fodrászüzlet volt a gyerekkori álmom  árulta el, hogy mi motiválta a közös vállalkozásra. 

A szalon megnyitóján nemcsak Lilu haját varázsolták újjá a fodrászok, hanem Keresztes Ildikó, Mádai Vivien és Istenes Bence is különleges frizurát kapott. Az X-Faktor mentora laza, hullámos tincsekkel állt fel a fodrászszékből, egybehangzóan elnyerve a jelen lévő vendégek tetszését.

Szerző: Osváth Sarolta

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!