Púder Nélkül

2011.10.12. 15:49

Szexi képek: izzott a levegő Bódi Sylvi naptárfotózásán (erotikus tartalom)

Szado-mazo domina, gyönyörű balerina, érzéki nő, natúr sminkkel pózoló ártatlan lány. Ez mind Bódi Sylvi, aki kilencedik, talán utolsó naptárában többféle szerepbe bújik, ám egyetlen kép erejéig igazi, festék nélküli arcát is megmutatja, amelyről a modell külön kérésére még az apró nevetőráncokat sem tüntetik el az utómunkák során.

PLT

A 2012-es sorozat további különlegessége, hogy a fekete démon amatőr fiúkkal pózolt, akiket egy internetes felhívás, majd egy személyes meghallgatás után választott ki. Az izmos és szexi fiúk profikat megszégyenítő fegyelemmel állták a sarat a naponta akár tizennégy órán keresztül tartó fotózáson

Bódi Sylvi számára a naptárfotózás az önkifejezés legjobb módja. A gyönyörű modell imádja a kamera előtt felfedni sokszínű egyéniségét, élvezi, hogy egy-egy fotózás alkalmával rengeteg arcát mutathatja meg. 2012-es naptárában ez különösen fontos szerepet tölt be, hiszen előfordulhat, hogy az idén harmincadik születésnapját betöltő szépség utolsó naptárát készíti, amely méltó befejezése lehet az eddigi fotósorozatoknak.

„Elmúltam harminc éves, lassan én is szeretnék családot, szeretném átélni az anyaság érzését. Így könnyen lehet, ez lesz az utolsó naptáram. Ezért is álmodtam meg egy különleges, minden eddiginél extrémebb, erotikusabb, érzékibb sorozatot, amelyben hol szexi balerinaként szerepelek, hol maszkos, latex-kesztyűs fiúk kötöznek meg, átvéve fölöttem a hatalmat” – árulta el mosolyogva Sylvi, aki hosszas válogatás után választotta ki a szép testű alkalmi modelleket.

A srácok eleinte ugyan megszeppenve álltak a villogó vaku előtt, ám gyorsan magukra találtak és profi módon dolgoztak együtt a fekete szépséggel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!