Púder Nélkül

2013.07.26. 06:50

Viseljünk romantikus ruhákat!

A tavalyi divatból itt maradt nekünk a csipke és a selyem, amelyek az idei nyár egyik kedvencei.

Munkatársainktól

Sokféle stílusban viselhető, lehet romantikus, de kölcsönözhet vadító megjelenést is. A csipke most a felsők és egyberuhák mellett a testhez álló cicanadrágokon is megtalálhatóak. Bár nagyszerű, hogy a csipke végre ismét kikerült a fehérneműs fiókunkból, sose hagyjuk figyelmen kívül, hogy ez a csodás megoldás mindenképpen romantikussá, alkalmivá varázsolja a megjelenést.

Célszerű elegánsabb eseményekre tartogatni és nem ajánlatos sportos ruhadarabokkal párosítani. A korábbi évek nyári trendjeire jellemző szafari stílusú ruhadarabokat még bátran viselhetjük idén is, emellett divatba jöttek a keleti kultúrából, keleti mintákkal díszített darabok. Bár a motívumokat sokszor modernebbé, európaibbá tették, de az egzotikus hatás megmaradt.

 

Kovács Edina szerint kellemes viselet a selyem, amely nem meleg, inkább szellős a hőségben (Fotó: Szám Dorottya)



A tunikákra jellemző az atlétaszabás és a hernyóselyem anyag, amely a stílusjegyek keveredésével éles kontrasztot kelt. A kiegészítők divatja igazodik a ruhák stílusához. Itt is a természetes anyagok dominálnak, divatos a szalmakalap, a kagylókkal, bőrrátétes virágokkal díszített táskák, a színes tornacipők és a kívülről szövetanyaggal bevont szandálok és balerinacipők.

Nyakláncok közül divatos minden, ami nagy, köves, de nem strasszos. Újdonság a középkorú hölgyeknek a koronákkal, lepkékkel és más vicces motívumokkal díszített pamutpólók sora. Egy biztos: Idén nyáron elég széles a kínálat, mindenki megtalálhatja az ízlésének és habitusának megfelelő ruhadarabokat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!