Púder Nélkül

2014.01.08. 14:20

Az okos az új szexi

Az egyik televíziós csatorna online felmérést készített a magyar hölgyek párválasztási szokásairól, amiből kiderült az okos férfi vonzó, szexi számukra.

Balla Emőke

A megkérdezett hölgyek 62,6 százaléka gondolja úgy, az ész önmagában is vonzóvá teszi a férfit. A nők 36,6 százaléka a vonzerőt fontosabbnak tartja, és csupán 0,8 százalék fókuszál csupán a külcsínre. A hölgyek többsége fontosnak tartja, hogy partnere okos legyen.

A felmérésre hírességek is reagáltak. Iszak Eszti, az egyik kereskedelmi csatorna műsorvezetője is az egészségesen okos kategória mellett teszi le a voksát, szerinte egy pasiban az a legfontosabb, hogy mindenről lehessen vele beszélgetni. Bármiről, komoly és komolytalan témákról egyaránt. Ezért nincs is olyan, hogy valaki túl okos, maximum túl okoskodó. Ha valaki kérkedik a tudásával és folyton kijavít mindenkit, az egyáltalán nem imponáló .


Iszak Eszti műsorvezető


Litkai Gergely
humorista szerint aki igazán okos, az szexi is. Mert van annyi esze, hogy ne nézzen ki rosszul, hiszen átlát azokon, akik azt állítják, hogy nekik csak az ész számít. Ugyanakkor én megnézem a szép nőket is, mivel az egyszerűbb, mint az okosokat, mivel az okosokat nehéz felismerni csak külső alapján, még akkor is, ha okos vagyok .

Medveczky Ilona
, az ország dívája is megerősítette a kutatás végeredményét: Teljes mértékig az entellektüel férfiak pártján állok. Teljesen normális, ha valaki az eszével kompenzálja a testi hátrányosságait .

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!