Reklám

2012.11.12. 11:38

Kihagyhatatlan helyzet! (x)

Exkluzív tartalommal, ingyenesen újranézhető mérkőzésekkel és közösségi oldallal kedveskedik a labdarúgás szerelmeseinek a T-Home.

Napló Online

Interaktív alkalmazással jelentkezik a T-Home IPTV szolgáltatása a labdarúgó-Eb idejére: a szolgáltatás segítségével hasznos információkat, friss híreket olvashatunk a helyszínekről, a csapatokról, a csoportbeosztásokról és a mérkőzésekről. A kontinensviadal ideje alatt a szolgáltatás Archív TV kínálatában ahányszor csak akarjuk, díjmentesen visszanézhetjük az Eb – MTV által közvetített – meccseit, akár HD-minőségben.

Az Európa-bajnoksággal kapcsolatos fejleményeket a http://www.igazirajongok.hu oldalon keresztül is nyomon követhetik a sportrajongók. Az oldal igazi közösségi szurkolás-élményt kínál a felhasználóknak: együtt örülhetnek, és megoszthatják egymással véleményüket, megbeszélhetik egymással a meccsek legizgalmasabb pillanatait.

A weboldal és a hozzá kapcsolódó mobil alkalmazás segítségével exkluzív információt kaphatnak az aktuális és a várható mérkőzésekről, virtuálisan bejelentkezhetnek az Eb meccseire, rajongói jelvényeket gyűjthetnek, sőt, aktivitásuk függvényében különböző díjakban is részesülhetnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!