Közösség-Tér-Település (KTT)

2022.01.16. 09:00

Kistelepülések jelentkezhetnek

Veszprém megye A Közösség-Tér-Település (KTT) csapata az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával 2019-ben hozta létre azt a gyakorlati programot, amely felsőoktatásban tanuló hallgatókkal dolgozik hazai kistelepülések fejlesztésén.

Rimányi Zita

A program célja, hogy lehetőséget teremtsen a hallgatók számára a szakmai tapasztalatszerzésre, ezen kívül a vidékfejlesztést és annak elősegítését is kiemelten fontos tényezőként határozza meg. Az eddigi gyakorlat szerint a csatlakozó hallgatók intézményeihez igazodva választják ki a működési terepüket, a jövőben azonban szeretnének teret és lehetőséget adni arra a szervezők, hogy azokban a térségekben, ahol alkalmuk van fejlesztéseket végezni, nyílt pályázat útján is jelentkezhessenek hozzájuk települések. Ebből adódóan a Közösség-Tér-Település programjába 2022-től nyílt felhíváson keresztül jelentkezhetnek ezúttal Győr-Moson-Sopron, Veszprém, Vas és Zala megye kistelepülései. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!