SÉTA

2017.06.06. 19:10

Youtuberek és vloggerek

SÜMEG A Kisfaludy Sándor Gimnázium sajtós csapata idén is ellátogatott Budapestre, a Várkert Bazárban megrendezett 24. DUE-sajtófesztiválra.

Nagy élmény volt a DUE-tábor Fotó: Soós Ádám

Az éves jó munkájukért kapott kirándulás legnagyobb szenzációja a közkedvelt vloggerekkel és youtuberek-kel való találkozás volt: csüggtek Nessaj szavain, imádták a CultureGeeks történeteit, eszmecserét folytattak korunk legújabb kommunikációs "varázslatáról", az online videózásról. Szakmailag töltekezve, sok élménnyel és közös képpel váltottak helyszínt a kisfaludysok: a bőség zavarától szinte megbabonázva jártak közönségtalálkozóról közönségtalálkozóra, bemutatóról bemutatóra, előadásról előadásra. Komoly élmény volt látni-hallani Stohl Andrást, Pataki Zitát, Jank- lovics Pétert, Nagy Ervint, a magyar vízilabda-válogatott szó szerinti nagyjait, aztán Ősi Attila paleontológust, a Középsuli és az Éjjel-nappal Budapest sztárjait. Nem kisebb extázist váltott ki Szaby-est minikoncertje is.

Horváth Balázs, Szí Lajos

Kisfaludy gimnázium

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!