SÉTA

2017.11.09. 11:00

HalloFest a suliban

Az őszi szünet előtt két nappal, október 26-án már ötödik alkalommal tartottuk meg a Batsányi János Gimnáziumban a HalloFest nevű rendezvényt.

Nagy sikert arattak a kifestett, beöltözött lányok is Fotó: iskola

Az amerikai Halloween és a német Oktoberfest hangulatát idevarázsoló játékos estet kétévente rendezik meg a gimnázium idegen nyelv szakos tanárai nemcsak saját diákjaik, hanem a környék általános iskolásai számára is. Az est első felét egy csapatverseny töltötte ki, amelyet kemény felkészülés előzött meg: a „belépődíj” egy faragott tök és egy tálca rémisztő külsejű sütemény volt.

Nagy sikert arattak a kifestett, beöltözött lányok is Fotó: iskola

A résztvevők ezenkívül egyéni öltözettel, maszkokkal, ijesztő sminkkel is készültek, a legötletesebb jelmezeket oklevéllel jutalmazták. A csapatok különböző ügyességi feladatokat teljesítettek az egyes állomásokon, például diót törtünk, almát halásztunk ki a vízből a szánkkal, vagy a magasból lelógó fánkokat ettünk. Miközben a zsűri összesítette a csapatok pontszámait, eltüntettük a süteményeket, és elkezdődött a sulidiszkó. Kellemes, laza hangulatú estét töltöttünk együtt diáktársainkkal és tanárainkkal, aminek méltó folytatása volt a másnapi vidám diáknapunk is.

Nagy Nóra

Batsányi gimnázium

Címkék#SÉTA#diák

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!