Sport

2006.10.02. 02:29

Semmire sem jó foci

Pápa - Ismét gyenge teljesítményt nyújtott az NB II-es labdarúgó-bajnokságban a Lombard Pápa. Megint veszített két pontot a gyenge képességű, ám lelkes Budaörs ellen.

nincs nev

Lombard Pápa-Budaörs1:1 (0:0)Pápa, 600 néző. V.: Kovács (Szalai, Márton). Pápa: Deli - Buzás, Lipták, Tóth, Geri - Győri, Ornoch, Szabó, Ignácz - Fabio, Reinaldo. Edző: Zsivoczky Gyula. Budaörs: Totka - Zsemberi, Sallai, Szűcs, Végh - Nagy, Lalusz, Bencze, Farkas - Pálinkás, Papp. Edző: Lucsánszky Tamás.

Csere: Tóth helyett Peart a 66., Papp helyett Rontó és Reinaldo helyett Homma a 75., Bencze helyett Csengő a 78., Lalusz helyett Bihari a 91. percben.

Gólszerző: Fabio az 59., Pálinkás a 61. percben.

Sárga lap: Zsemberi a 36., Geri a 41., Buzás az 51., Papp az 56., Lipták a 61., Bihari a 94.

Kiállítva: Sallai a 66. percben.

Ma könnyedén nyerünk három-négy góllal - adták ki a parancsot a szurkolók a kezdés előtt.

Szabó adta meg ehhez az alaphangot: a 4. percben 35 méterről emelt kapura, de a kint álló Totka visszaért és kiöklözte a labdát. A másik oldalon Pálinkás próbálkozott hasonlóval, de Deli is a helyén volt. A Pápa támadott folyamatosan, de a gólszerzés esélyének még nyomai sem voltak fellelhetők a játékában. Az első negyedóra végén Reinaldo beadását Ornoch fejelte kapura, Totka a léc alól kipiszkálta a labdát. Fél óra múltán a hazai szurkolók türelme elfogyott, egyre hango- sabban szidták a játékosokat. A 33. percben Farkas remek ütemben lépett ki a védők között, a bal oldali beadást cen- tikkel fejelte a kapu fölé. A Lombard a mezőnyfölény ellenére sem tudta izgalomba hozni híveit, akik egyre dühödtebben szembesültek együttesük vergődésével.

Szégyent hoztok ránk - jegyezte meg az egyik drukker a szünetben, és sokan bólogattak egyetértően.

A szünet után ismét Szabó próbálkozott, ezúttal pontatlanul és jobb lábbal. A 48. percben Fabio, Ornoch, Szabó volt a labda útja, de megint kapu fölé szállt a lövés. Az 53. percben Nagy jobb oldali be- ívelésére Farkas az ötösön mintaszerűen érkezett, feje- se elakadt a keresztező Bu- zásban.

Az 59. percben a 16-os vonalnál a cselezgető Ornochot lerántották a védők. A szabadrúgást Fabio úgy rúgta a bal felső sarokba, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne, 1:0.

Nem sokáig örülhettek a házigazdák: a 61. percben Végh meglépett a bal oldalon, beadásánál Tóth lyukat rúgott, így ellenfél híján Pálinkás azt csinálhatott a labdával a 11-es pontnál, amit akart: ő lekezelte a gömböt, majd a kapu bal oldalába vágta, 1:1.Öt perccel később Sallai hátulról beleszállt Fabióba, a játékvezető meglepő szigorral állította ki a budaörsi játé- kost. Az emberelőny ellenére a vendégek veszélyeztettek: Pálinkás lövését Deli piszkálta ki a jobb felső sarokból. A 76. percben Peart beadását Fabio alig fejelte kapu fölé. A 81-ben pedig Rontó fordult le védőjéről, csak Delivel nézett farkasszemet, de lövését a pápai hálóőr lábbal védte. A végén Lipták fejelt kapu mellé.

Nincs a játéknak olyan eleme, amelyben elfogadhatót nyújtottak a hazaiak. Aka- ratgyenge, elképzelés nélküli és rossz focit produkáltak, amellyel sikerült sok szurkolót elriasztaniuk a további mérkőzések látogatásától.

Zsivoczky Gyula: - A meccsről nem akarok beszélni. Én mindent megtettem, amit lehetett.

Lucsánszky Tamás: - Hajtottunk és kis szerencsével nyerhettünk volna.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!