Sport

2007.01.23. 03:28

Listavezető veszprémiek

Veszprém (viri) - Újabb győzelmével az élre ugrott a táblázaton az ob II-ben a VESC Lizards floorballos gárdája.

B. Virág Rita

A veszprémieknek az őszi, budapesti vereségért volt miért törleszteniük, a vendégek viszont az előző fordulóban a listavezető Baja ellen elvesztett pontjaikat szerették volna Veszprémben bepótolni.

Az első találatot a Veszprém szerezte: Tóth Z. védhetetlenül bombázott a hosszú, felső sarokba (1:0). Aztán Kolossváry is betalált, így 2:0-ás előnnyel fordultak a riválisok a második harmadra. A vendégek beszorultak a térfelükre, s Kiss Z. félmagas lövésével háromgólosra hízott az előny, de a Triton szinte azonnal szépített (3:1). Tóth Z. újabb góljával már 4:1 volt az eredmény, de a Triton nem adta fel, 4:3-ra felzárkózott. Jókor jött a szünet, de a vérszemet kapott fővárosiak tovább rohamoztak, így előbb egalizáltak, majd a vezetést is megszerezték (4:5). A felfokozott harcban Knór visszahozta az egyetemisták reményeit, két percre rá pedig újra Kolossváry örülhetett (6:5). A Triton nem tudott élni a lehetőségeivel, viszont Tóth Z. igen (7:5). Még egy gólt elért a Triton (7:6), de több támadásra már nem volt lehetőség.A győzelemmel

a második helyről

az élre ugrottak

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!