Sport

2007.11.29. 03:28

Az utánpótlás rockgálája

Balatonfüred (ri) - Kiosztották az akrobatikus rock and roll magyar bajnoki címeit. A felnőttek a ranglistapontokért vetélkedtek.

A füredi eseményen mintegy 250 táncos - szinte a teljes hazai utánpótlás-élmezőny - vett részt, és nagyon sok néző is kilátogatott a versenyre. Már a selejtezőket és negyeddöntőket is lelkes közönség tapsolta végig, az esti döntők pedig sokszor tűzbe-lázba hozták a lelátót szinte teljesen megtöltő szurkolósereget. Az egyetlen negatívum volt, hogy többen panaszkodtak a szélsőséges pontozásra.

A megyei indulók közül az egyetlen érmet a felnőtteknél B kategóriában induló veszprémi Németh Ádám, Tolner Ágnes (Anakonda RRC) kettős szerezte.

Megyei eredmények. Children kategória: 1. Ilcsik Márk, Nagy Dorottya (Musztáng, Budapest). Serdülők: 1. Lakics Zoltán, Horváth Zsófia (Galaxy, Szombathely). Junior: 1. Csortos Kristóf, Berecz Bettina (Fortuna, Gyöngyös), ...4. Rajnai Benjámin, Sári Nóra (Anakonda). Felnőtt C : 1. Németh Dénes, Kurucz Dorina (Rocky-Dilly, Celldömölk), ...6. Smidéliusz Dániel, Kovács Klaudia (Black Bunny, Pápa). Felnőtt B : 1. Kovács Viktor, Horváth Imola (Tornádó 2000, Budapest), ...3. Németh Ádám, Tolner Ágnes, ...5. Fazekas Dávid, Mészáros Zsófia (Black Bunny).A népes közönség egész délután lelkesen tapsolt a látványos bemutatóknak

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!