Sport

2009.02.27. 03:28

Ismét nehéz próbák - Teke

<b>Megyei körkép</b> - Az előző fordulóhoz hasonlóan e hétvégén is remek csapattal méri össze a tudását a Szuperligában szereplő Elmax Pápa és az NB I-es Herend.

Horváth Gábor

A pápaiak szombaton a címvédő Szeged otthonában lépnek pályára a Szuperligában, az NB I-es Herend pedig a tabella harmadik helyén álló Zalaegerszegi TK II. vendége lesz a 13. fordulóban.

Szeged-Elmax

Nagy Lajos játékos-edző: - Az utóbbi hetekben ugyan nincs olyan jó formában, de papíron a szegedi csapat a legerősebb gárda itthon. A célunk a tisztes helytállás, ha pontot sikerülne szereznünk, nagyon elégedettek lennénk. Szeretnénk 3500 fa körüli összeredményt elérni, erre szerintem képes az együttes.

(Kezdés: szombat, 13.00.)

ZTK II.-Herend

Gaschler Emil játékos-edző: - Lassan abba a helyzetbe kerülünk, hogy a kiesés veszélyének elkerülése érdekében szükségünk van egy idegenbeli bravúrra, erre most jó alkalom adódik. Két éve nyertünk már a zalaegerszegiek otthonában, ami persze nem jelent sokat, de mindenképpen megpróbálunk pontot szerezni.

(Kezdés: szombat, 14.00.)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!