Sport

2009.03.21. 03:29

Megyei labdarúgó-rangadó: Veszprém FC-Badacsonytomaj

Megyei körkép - Érdekes hétvége elé néznek az NB III Bakony-csoportjának Veszprém megyei alakulatai. A Veszprém a Badacsonytomajt fogadja, a Tapolca a Vépet, míg a Padragkút mérkőzése elmarad.

Novothny Ottó

- A Csorna ellen három góllal vezettünk, amikor öt perc rövidzárlat miatt megbomlott a csapat - tért vissza az elmúlt hétvége eseményeire Orbán Tamás, a veszprémiek egyik szakvezetője. - Ez majdnem a győzelmünkbe került. Ugyanakkor a tomajiaknak szeretnénk visszavágni az ottani ikszért, illetve meg kell őriznünk a hazai százszázalékos mérlegünket. Grósz hiányozni fog, de ettől függetlenül kötelező a győzelem megszerzése.

- Ellenfelünk helyezése és játéka önmagáért beszél - kezdte Koller Tamás, a Badacsonytomaj mestere. - Mellettük szól, hogy hazai pályán fogadnak bennünket. Ezzel együtt azt gondolom, hogy nekik van nagyobb veszítenivalójuk, amit szeretnénk is meglovagolni. Nehéz meccs lesz, az biztos, de felszabadult, fegyelmezett játékkal nem mondunk le a pont- szerzés lehetőségéről Veszprémben.

(Kezdés: szombat, 15.00)

Tapolca-VépA két sereghajtó csatáját láthatja a szurkolósereg Tapolcán. A hazaiak a 15., el- lenfelük a 16. a tabellán, utóbbi együttes lemaradása négy pont.

- Elégedett voltam csapatom csesztregi teljesítményével - utalt a 3:3-as döntetlenre végződött meccsre Kutasi Gábor, a tapolcaiak szakmai irányítója. - Minden játéko- som dupla szívvel hajtott, kár, hogy három újabb labdarúgónk elvérzett ezen a találkozón. Igyekszünk pótolni őket, de kénytelen leszek első íz- ben pályára lépni, mert elfogyott a védelmünk. Győznünk kell, hogy messze magunk mögött hagyjuk rivá- lisunkat, ezzel egy időben felzárkózzunk az előttünk me- netelőkhöz.

(Kezdés: vasárnap, 15.00)

A Szombahelyi Haladás II-Ajka-Padragkút összecsapás a hazaiak kérésének megfelelően elmarad, a találkozót április 15-én rendezik meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!