Sport

2009.03.18. 07:02

Óriási bunyó lesz szombaton

<b>Várpalota</b> - Második profi mérkőzésén is bizonyította kiemelkedő tehetségét a palotai <em>Vető Gábor</em>.

Novothny Ottó

Süle Tibor tanítványa a közelmúltban lépett át az amatőrök közül a profik táborába. A fiatal tehetség első mérkőzésén fehérorosz ellenfelét győzte le kiütéssel, ezúttal az orosz Ibragim Zelievvel nézett farkasszemet a Karlsruhéban megrendezett bunyósgálán.

Gábor a második menetben vetett véget az egyoldalú küzdelemnek: test-fej kombinációs ütéssel padlóra küldte ellenfelét, aki onnan fel sem állt már.

- Ez remek alkalom volt, hogy gyakoroljam a bunyót a klasszikus orosz ökölvívó-iskola egyik jeles képviselője ellen. Most már látom, hogy érdemes roppant keményen dolgozni, ennek megvan az eredménye - jelentette ki második profi sikerét követően Vető Gábor.

Ugyanakkor Süle Tibor elmondta, hogy tanítványa mérlege hibátlan a profik között. Ráadásul harmadik mérkőzésére sem kell sokat várni, hiszen már a hétvégén kötelek közé lép ismét Németországban.

 Stuttgartban a Martin Schleyer arénában szombaton Perparim Hajdini lesz az ellenfele. A Klicskó-Gomez találkozó előmeccsét vívják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!