Sport

2009.10.20. 14:19

Button maradni szeretne a Brawn istállónál

London - A vasárnapi Brazil Nagydíjon pályafutása során először Forma-1-es világbajnoki címet szerzett brit Jenson Button maradni szeretne a Brawn istállónál, ezért meg kívánja hosszabbítani az év végén lejáró szerződését.

MTI

"Továbbra is ebben a csapatban szeretnék versenyezni, bár eddig még nem tárgyaltunk a folytatásról" - mondta kedden a 29 esztendős versenyző, majd hozzátette: a következő napokban megszülethet a megállapodás.
   
"Nem szeretnék másik istállóhoz aláírni, kivéve, ha egy halom pénzt ajánl valamelyik - mondta Button. - Természetesen a fizetésem miatt izgulok egy kicsit, de nincsenek nagy igényeim."
   
Ross Brawn, a konstruktőri vb-címet szintén vasárnap megnyert csapat tulajdonosa hozzátette, hogy nyáron már szóba került a szerződéshosszabbítás lehetősége, ezért a következő hetekben mind Buttonnal, mind a brazil Rubens Barrichellóval egyeztetnek a folytatásról.

Utóbbival kapcsolatban korábban brazil lapok azt közölték, hogy a német Nico Rosberg helyére, a Williamshez szerződik, míg Rosberg a Brawnhoz kerül.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!