Sport

2009.10.12. 02:29

Vezettek, vesztettek

Pogány - Az NB III-as labdarúgó-bajnokság Dráva csoportjában a vendégek a hazai győzelem után idegenben nem tudták megszerezni ismét a három pontot.

Munkatársunktól

Pogány-Várpalotai BSK 4:2 (2:1) Pogány, 150 néző. V.: Böröczi.

Pogány: Kovácsevics - Kelemen, Koleszár, Krapecz, Gadányi, Csapó (Tóth 80.), Farkas, Goják, Nagy (Kalmár 50.), Hoffmann, Németh (Arató 56.). Edző: Szabó Zsolt. Várpalota: Radnai - Híró (Vető 65.), Láng, Lukács (Kovács 71.), Kaufmann, Humli, Hardi, Blaski (Pencz 85.), Horváth, Bogdán, Király. Edző: Pintér Csaba. Jól kezdett a várpalotai együttes.

A 21. percben Bogdán elhúzott a jobb oldalon, és a labdát a hosszú sarok irányába rúgta, melybe Hardi belepiszkált, 0:1. A 33. percben bedobást követően Goják 4 méterről befejelte a labdát a tétlenkedő vendégek mellől, 1:1. A 40. percben ismét bedobott labdát Fazekas lőtt a jobb sarokba, 2:1. Fordulás után az 57. percben újra az elvégzett taccs után Arató 16 méterről a rövid sarokba bombázott, 4:1.

A 90. percben Humli ügyesen tálalt Kovács elé, aki higgadtan hét méterről a bal sarokba helyezte a labdát, 4:2. A nehéz, mondhatni megyei másodosztályú körülmények alaposan megzavarták a várpalotai együttest, a sorozatos egyéni hibák rányomták a bélyeget játékukra. Az eredményes szerepléshez nagyobb koncentrációra és akaratra van szükség. Jók: Kovacsevics, Kelemen, Arató illetve Bogdán, Humli.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!