Sport

2009.11.04. 12:45

Csak az Ajka nyert

Ajka, Sümeg - A két Veszprém megyei NB II-es női röplabda csapat közül az ajkaiak ismét győztek, a sümegiek idegenben szenvedtek vereséget.

Novothny Ottó

Szombathely - ARC RSE 1:3(23,-20,-10,-17)

Szombathely, 100 néző. V.: Aranyosi, Őri.
Ajka: Náray, Kelemen, Fonyó, Szokol-Humay, Wlassits, Poórné. Csere: Simon(liberó), Mészáros, Kun, Kolat. Megbízott edző: Poórné.

Az első szettben nehezen lendültek játékba a vendégek, pontatlanul játszottak, így a hazaiak szereztek vezetést. A folytatásban aztán sikerült ritmust váltani, az ajkaiak átvették a meccs irányítását és magabiztosan gyűjtötték be újabb győzelmüket. Az ajkaiak a hétvégén pihennek, legközelebb november 14-én lépnek pályára, akkor a Győri Dózsát fogadják 11 órától.

Vasi Akadémia - Sümeg 3:0 (16, 17, 20)

Szombathely, 100 néző. V.: Aranyosi, Őri.
Sümegi RE: Stubán, Holczer, Vincze, Kecskés P., Tar, Kecskés A. Csere: Gőcziné (libero), Rédei, Kaposi. Edző: Szabó Tamás.

A hazai pálya összes előnyét élvező szombathelyi újoncok, nyitásban és támadásban is felülmúlták a vendégeket. A sümegiek végig élvezetes, kiélezett csatában veszítettek.

Legközelebb szombaton, november 7-én délben a Győri DRC együttesét fogadja a Sümegi RE.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!