Sport

2010.07.15. 04:39

Nemzetközi judós-"kóstoló"

Veszprém, Nemesvámos - A németországi Frohnleiten város adott otthont a hagyományos nemzetközi judoversenynek, melyen 1288 fiatal lépett tatamira.

Novothny Ottó

A mezőnyt 21 ország judósai alkották, a 153 benevezett csapat között ott volt a veszprémi Domonkos László VJSE csapata, akik a nemesvámosi Vadhajtás klub két cselgáncsosával (Takács Regő, Takács Boglárka) kiegészülve vették fel a küzdelmet.

Éppen az említett két fiatal az előkelő harmadik helyen végzett, míg Horváth László Levente az ötödik, Horváth Dorottya a hetedik helyen zárt.

A veszprémiek közül belekóstolt a nemzetközi vetélkedők légkörébe Kondics Márton, Kékesi Szabolcs, Ágoston Áron, Hajdú Balázs, John Dávid, Kékesi Péter, Ender Tamás, John Réka, Windischmann Bence.

- Elégedett vagyok a szereplésünkkel - mondta Takács Attila, a veszprémi klub vezetőedzője. - A hibákat kijavítjuk, építkezünk tovább, készülünk az edzőtáborra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!