Sport

2010.07.14. 21:58

Sakkozó ifjak táboroztak

Címkék#sakk

Veszprém - A Veszprém Városi Sakkszövetség és a Hemo sakkegyesület közös szervezésében két turnusban, kezdő és haladó, illetve vegyes csoportokban táboroztak fiatal sakkozók a Hemóban.

Munkatársunktól

A gyerekek elsősorban a sakkozás alapjaival, a történelmével és a sokak számára megfejthetetlen titkaival ismerkedtek meg. A két turnusban megrendezett táborban közel félszázan vettek részt. A második héten két csoportban versenyeztek egymással a gyerekek. A tábort Jónás Péter Fide-mester, a Veszprém Városi Sakkszövetség elnöke vezette.

Végeredmény, az első turnus: 1. Kerekes András (Kossuth iskola) 5 pont, 2. Varga Márk (Kossuth) 3, 3. Kovács Andor (Kossuth) 3.

A második turnusban, kezdő csoport: 1. Szilágyi Veronika (Katolikus óvoda) 7, 2. Domokos Endre (Cholnoky iskola) 5,5, 3. Jonás Péter (Erdei óvoda) 4. Versenyző csoport: 1. Sára Lukács István (Gyulaffy) 14,5, 2. Harmati Dániel (Rózsa) 4,5, 3. Rádli Álmos (Simonyi) 3.
 
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!