Sport

2010.08.06. 19:34

Kalapácsvetők tapolcai viadala

Tapolca - A hagyományos dr. Papp Pál, Csermák József nemzetközi kalapácsvető emlékversenyt az idén augusztus 28-án rendezik meg a városi sporttelepen.

B. Virág Rita

Gyermek, serdülő, ifjúsági, junior és felnőtt korosztály részére tartják meg a két egykori sportoló kiválóság emlékének adózva a kalapácsvető erőpróbát. Ahogy azt már megszokhattuk a felnőtt férfi korcsoport első három helyezettje pénzjutalomban részesül, így az első helyezett 20, a második 15, míg a harmadik 10 ezer forintot kap. Továbbá a felnőtt férfi győztes elnyeri a Csermák József által felajánlott dr. Papp Pál vándorserleget. Az olimpiai pontszámítás alapján a legeredményesebb egyesület pedig a Csermák Katalin által felajánlott Csermák József vándorserleget viheti haza.

A megméretés 9.15 órakor kezdődik a gyermek korosztály küzdelmeivel, a serdülők 10 órakor, az ifi és a junior férfiak 13.30 órakor következnek. Az ifi, junior és felnőtt nők 15.15 órakor lépnek dobókörbe, míg a felnőtt férfiak 16.45 órakor kezdenek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!