Sport

2011.05.29. 16:44

Tapolcai bíró lengetett Messiéknek

London, Tapolca - „A meccs előtt, és alatt annyira koncentráltak voltunk, hogy csak később esett le, hogy a világ egyik legnagyobb sporteseményén működtünk közre” - válaszolt érdeklődésünkre a tapolcai Bognár Tamás, aki alapvonali partjelzőként segítette Kassai Viktor játékvezető munkáját a szombat esti Manchester United-Barcelona labdarúgó Bajnokok Ligája döntőben.

Horváth Gábor

A tapolcai illetőségű bírót hazautazás közben értük el telefonon. - Nem árulhatom el, hogy pontosan mikor érkezünk haza, ezzel kapcsolatban az Európai Labdarúgó Szövetségnek szigorú szabályai vannak. Az UEFA azt is megszabja, hogy a mérkőzés konkrét játékvezetői ítéleteiről nem nyilatkozhatunk, de annyit elmondhatok, hogy mindkét csapat elégedett volt a bíráskodással, pozitív visszajelzéseket kaptunk. A finálét követően szinte egymás kezébe adták az öltözőnk kilincsét a nagyságok, ott volt többek között Michel Platini, az UEFA elnöke, Pierluigi Collina, a játékvezető-bizottság vezetője és nagy megtiszteltetésnek vettük, hogy Orbán Viktor miniszterelnök is külön lejött hozzánk gratulálni. Mi magunk is úgy érezzük, hogy jól sikerült teljesítenünk, nyílván akad néhány dolog, amit videón majd kielemzünk, de nagy hiba nem történt és ez a fontos. Az élményről annyit, hogy meccs előtt, és alatt annyira koncentráltak voltunk, hogy csak később esett le, hogy a világ egyik legnagyobb sporteseményén működtünk közre - foglalt össze a Naplónak Bognár Tamás, akivel hamarosan egy részletesebb élménybeszámolót is közlünk lapunk hasábjain.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!