Sport

2012.01.28. 08:31

Az esélytelenek nyugalmával utazhatnak

Veszprém - A bajnoki és kupa címvédő, listavezető BSE látja vendégül a Veszprémi Egyetem SC alakulatát vasárnap a női röplabda NB I alapszakaszában.

B. Virág Rita

A múlt heti Tatabánya elleni sikerrel hosszú nyeretlenségi sorozatot zárt le a Veszprémi Egyetem SC. Azonban vasárnap, az erőviszonyokat látva, szinte biztosan nem lehetnek győzelmi reményei az egyetemistáknak, ugyanis a magyar bajnok és kupagyőztes BSE otthonában kell pályára lépniük.

- Zsinórban három kőkemény meccs következik számunkra. Az alapszakasz utolsó fordulóiban, előbb a BSE-hez utazunk, majd az UTE-t fogadjuk, aztán a Gödöllő lát minket vendégül - összegzett Katona Péter, a VESC szakvezetője.

A tréner elmondta, elsőnek a BSE-vel szemben felszabadult játékot vár. Úgy vélekedett, a lányok az esélytelenek nyugalmával léphetnek pályára, de így is kellően motiváltak lesznek, hiszen hazánk legjobb csapata ellen mindig nagy élmény játszani.

- Sajnos továbbra is betegségek, sérülések nehezítették a hetünket. Tobak Eszter feladónk térde továbbra is rakoncátlankodik, míg Pintér Eszter és Jezerniczky Tímea betegséggel küszködött a napokban. Jó hír viszont, hogy a csapatkapitány, Kovács Anikó már százszázalékos munkát tud végezni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!