Sport

2012.02.06. 10:45

Erdei Zsolt volt a díszvendég a sportgálán

Tapolca - Idén is megtartották a település hagyományos sportgáláját, amelyen kitüntették Tapolca legeredményesebb versenyzőit, edzőit és sportvezetőit.

Horváth Gábor

Már megszokott, hogy Tapolcán magas színvonalú ünnepség keretében köszöntik a város legjobb sportolóit. Idén sem volt ez másképp, a péntek esti, bállal egybekötött sportgála ezúttal is kiváló hangulatban zajlott. A 2011-ben kiemelkedő eredményeket elérők az ízlésesen feldíszített sportcsarnokban vehették át jól megérdemelt díjaikat. A kitüntetetteket színpadra szólították, a rendezők mindenkiről külön kisfilmet készítettek, amelyeket két nagyméretű kivetítőn tekinthetett meg a közönség.

A gála diszvendége Erdei Zsolt profi bokszoló volt, a Madár becenévre hallgató, olimpiai bronzérmes, világ- és Európa-bajnok sportoló maga is adott át díjakat.

Természetesen a kitüntetések ezúttal is több kategóriában találtak gazdára, a felnőtteknél Rédli András párbajtőröző lett az év sportolója. (A teljes névsort lapunk internetes oldalán olvashatják.) A 2012-es díjátadó különlegességet is tartogatott, az idei gálára mindenki meghívást kapott, aki valaha is átvehette a Tapolca Város Sportjáért kitüntetést. A figyelmességet a díj történetének első birtokosa, Gádori Vilmos korábbi sportvezető köszönte meg a rendezőknek. A vacsorával, szórakoztató programokkal egybekötött esemény hajnalig tartó mulatozással zárult.




A díjazottak részletes listája
 
 Kiváló sportoló, versenyző iskolai-, és diáksport kategóriában: Felker Adrienn, Kranabet Regő, Árvai Eszter, Horváth Bence, Meilinger Martin, Szabó Levente, Farkas Alexandra, Németh Noémi, Slett Georgina, Gócza Bernadett.
 
Kiváló sportoló, versenyző élsport-utánpótlás kategóriában: Siklósi Gergely, Csák Marcell, Siklósi Enikő, Érseki Tamara, Bakos Balázs, Papp Dóra.
 
Kiváló sportoló, versenyző élsport-felnőtt kategóriában: Rédli András, Hanczvikkel Márk, Antal Anett, Bolla József.
 
Kiváló testnevelő iskolai-, és diáksport kategóriában: Egyedné Kiss Katalin.
 Kiváló edző élsport-utánpótlás kategóriában: Szalay Gyöngyi.
Kiváló edző élsport-felnőtt kategóriában: Borosné Eitner Kinga.
 
"Hoppá"-díj: Farkas Martin, Gerald Trümper, Gyevnár Kálmán, Hanczvikkel Zsanett, László András, László Lola, Mráz Tamás, Szabó Árpád.
 
A játékvezetői bizottság díja: Bognár Tamás.
 
A legjobb sportoló: Rédli András.
 
Tapolcai Testnevelés és Sport Kitüntetés: Bolla József.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!