Sport

2012.09.11. 07:43

Véresre verte ellenfelét Klicsko (videóval, fotókkal 16+)

Vitalij Klicsko és Manuel Charr bokszmérkőzésre vérremenő volt - szó szerint. A német fejéből ömlött a vér.

MTI

A nehézsúlyú Vitalij Klicsko szombaton az orosz fővárosban megvédte profi világbajnoki címét. Kihívójával, Manuel Charr német ökölvívóval szemben technikai K.O.-val győzött, ellenfelét ugyanis sérülés miatt a negyedik menetben leléptette a mérkőzésvezető.

Videó 16+:

Klicsko mostantól csak a politikára összpontosít, sportolói karrierje végleg véget érhet

"Visszatérek Kijevbe, és minden erőmet a választási kampányra összpontosítom" - jelentette ki moszkvai sajtótájékoztatóján a sportoló. Közölte, hogy hamarosan eldönti, folytatja-e még a versenyzést, vagy véglegesen visszavonul sportolóként.

"Gondolom, az ökölvívás sok rajongóját elkeserítem ezzel, de utat kell engednem a fiataloknak. Amint meghozom a döntést, bejelentem a nyilvánosság előtt" - mondta a 41 éves bokszoló. Megjegyezte, sohasem gondolta, hogy profi ökölvívó karrierje ilyen sokáig fog tartani.

Vitalij Klicsko az UDAR (Csapás) nevű ukrán ellenzéki politikai párt vezetője. A legutóbbi közvélemény-kutatások szerint pártja a harmadik legerősebb erő lehet a parlamenti választásokon, jelenleg mintegy 10 százalékos támogatottsággal biztos befutónak számít. Visszautasította ugyan a felkérést, és nem csatlakozott a Julija Timosenko bebörtönzött exkormányfő mögött álló, több pártot tömörítő Egyesült Ellenzékhez, a múlt héten azonban jelezte, hogy a parlamentben majd együtt kíván működni velük, leszögezve, hogy ellenfelének egyedül a Viktor Janukovics elnök mögött álló Régiók Pártját tekinti.

 

 

 

OLDALTÖRÉS: A fotókért kattintson a linkre! Figyelem, megrázó képek következnek!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!