Sport

2012.10.06. 18:28

FC Ajka: döntetlen Sopronban

Sopron - A labdarúgó NB II, nyugati csoportjában igazságos döntetlent ért el az FC Ajka a Sopron otthonában.

Munkatársainktól

Sopron - FC Ajka - 1:1 (1:1)

Sopron, 1200 néző. V.: Vad II (Huszák, Török). Sopron: Sásdi _ Fazakas, Bognár, Baranyai, Pintér, Horváth András (Horváth P. 81.), Csikós, Deme, Farkas (Balázs 60.), Gyánó, Szabó László (Varga 68.). Edző: Soós Imre. FC Ajka. Jánosa _ Sallér, Subicz, Pákai, Péter, Horváth Attila, Szabó Levente (Nagy 69.), Kanta, Mihalecz, Sowunmi (Czanik 76.), Major (Pavlitzky 85.). Edző: Németh Zoltán.

A 20. percben Gyánó buktatásáért megítélt húsz méteres szabadrúgást Horváth András a bal sarokba lőtte, 1:0. A 26. percben Major az oldalvonal mellől lőtt középre szabadrúgást, Subicz magasra felugorva a bal alsó sarokba fejelt, 1:1.

A végig jó iramú mérkőzésen nagy csatát vívott egymással a két csapat. A helyzetek és a mutatott játék alapján igazságos eredmény született.

Németh Zoltán: - Ezek a döntetlenek akkor értékesek, ha elkezdünk mellé nyerni is. Sopronból az egy pont jó eredménynek számít.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!