Sport

2012.10.03. 11:47

Pétfürdői országos bajnoki cím az amatőr kerekesek mezőnyében

Pétfürdő - A Bakony Bike Kerékpáros Egyesület sportolói az amatőrök mezőnyében az országos csapatversenyben az élenzártak. Mindez a Pilis Kupa utáni eredményhirdetésen derült ki.

Novothny Ottó

Horváth Ferenc, a péti klub vezetője elmondta, hogy a Pilis kupa második fordulóját követően hirdettek eredményt a 2012-es esztendő országos amatőr csapatbajnokságban.

Az összesített lista alapján kiderült, hogy a Bakony Bike KE végzett az élen, megszerezve a bajnoki címet.

Az aranyérmes társulat : Tamási Ivett, Rédling Béla, Szilágyi Péter Pál, Tagscherer Imre, Nagy László, Zsingor Attila, Tóbiás Sándor, Berkes Lajos, Vida Mihály, Tar Zoltán.

A korcsoportos vetélkedésekben a pétiek mindenfajta éremből egyet begyűjtöttek, de emellett természetesen sok értékes helyezéssel és az ezért járó pontokkal érdemelték ki az összetett első helyet.

Eredmények, férfiak, 5. korcsoport: 8. Rédling. 6. kcs.: 5 Szilágyi. 7. kcs.: 1. Tagscherer, 8. Tar. 8. kcs.: 3. Nagy, 5. Tóbiás, 6. Zsingor, 8. Berkes. 9. kcs.: 5. Vida. Nők, 3. kcs.: 2. Tamási.

Az emlétettek mellett a futamokon péti színekben rajthoz állt még Bakos András, Kelemen Bálint, Lőrincz Péter, Zongor Zalán.

A második Pilis kupa helyszíne Esztergom volt, a környéken rendezték az országos amatőr bajnokság tizenharmadik, egyben záró körét. A pétieket kilenckerekes képviselte a százötvenegy fős erős mezőnyben.

Eredmények, férfiak. 5. korcsoport: 18 Rédling. 6. kcs.: 4. Szilágyi. 7. kcs.: 1. Tagscherer, 21. Tar. 8 kcs.: 7. Nagy, 8. Zsingor, 9. Tóbiás, 12. Berkes. 9. kcs.: 5. Vida. Nők, 3. kcs.: 3. Tamási.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!