Sport

2012.11.28. 12:52

Kiváló füredi helytállás

Balatonfüred - Nagyszerű eredményt elérve összesen tizenegy érmet és egy kupát nyertek a balatonfüredi vívók a Szolnokon rendezett párbajtőr utánpótlás vidékbajnokságon.

Horváth Gábor

Az eseményen a rendkívül sikeres SzL-Bau Balaton Vívóklubot az egyesület balatonfüredi szakosztálya képviselte ebben az évben.

A Balaton-parti versenyzők két korosztályban (gyermek korcsoport: 11-12 évesek, valamint újonc korosztály: 13 évesek) álltak pástra, és "anyaklubjuk" hagyományosan kiemelkedő szerepléséhez hűen vívtak.

A remeklő balatonfüredi csapat, balról: Frantal, Nagy, Kauker, Némethné edző, Csere, és Felber (Fotó: Tóth Attila)

- Csere Bence, Nagy Géza, Kauker Dominik és Frantal Balázs gyermek korcsoportban a kilenc induló vidéki csapat közül az első helyen végeztek. Csere Bence az egyéni versenyben megszerezte a 2012-es vidék bajnoka címet, Nagy Géza pedig harmadik helyen zárt. Az újoncok között Csere Bence, Nagy Géza és Felber Márton összetételű, fiatal (közülük csak utóbbi 13 éves - a szerk.) csapat a második helyen végzett. Egyéniben Nagy Géza második, Csere Bence harmadik, Felber Márton pedig ötödik lett - tájékoztatta lapunkat Némethné Szkalla Ilona edző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!