Sport

2013.03.18. 15:33

Balatonfüredi siker a rangadón

Megyei rangadót tartottak a férfi kézilabda NB I/B-ben, ahol a vendég balatonfürediek meggyőző teljesítménnyel nyertek a házigazda veszprémiek ellen.

Napló sport

KK Ajka_FTC-PLER II 26:30 (13:15)
Ajka, 100 néző. V.: B. Pech, Vágvölgyi. Le Belier KK Ajka: IGNÁCZ - Horváth B., Schmidt 3, BAJNÓCZI 6, ERSS 4, Márkus 3, Paár 5. Csere: Sarmon (kapus), Földesi, Tarlósi 1, Takács, Meiczinger, Pavelka 4 (3), Huszti, Kiss, Mékli. Edző: Fülöp Imre. Kiállítások: 8, ill. 12 perc. Hétméteresek: 6/3, ill. 5/5. 

A vendégek kezdtek jobban, rendre egy-két góllal a hazaiak előtt jártak. Csak a 20. percben tudott egyenlíteni a házigazda (10:10), ám a szünetre újra a fővárosiaknál volt az előny. Fordulás után is állandósult a vendégek egy-két gólos vezetése, a hajrára pedig már néggyel is mentek, s ez a különbség megmaradt a végére is.

 

A BKSE II (képünkön Kemény László) legyőzte a veszprémieket (Fotó: Gáspár Gábor)

MKB II_BKSE II27:31 (15:15)
Veszprém, 200 néző. Vezette: Ács, Marton. MKB Veszprém KC  II:  KISÉK M. - Kisék B. 1, LIGETVÁRI 3, Gulás, PRICZEL 3, Vizes 5, Pásztor 2. Csere: Borbély (kapus), HORVÁCKI 3, BONYHÁDI 4, ALBERT-TÓTH 4, Bujdosó, GYENE 1, SZEITL 1, Márton. Edző: Csoknyai István. Balatonfüredi KSE II: Árki - BÓKA 5, ZDOLIK 8, Szöllősi 4, Kemény 3, PULAY 10, Nagy D. Csere: KOMMENDÁNT (kapus), Gergely, Törteli, Csóka, Németh B. 1, Gerdán, Bánhidi, Vasvári, Pordán. Edző: György László.Kiállítások: 12, ill. 10 perc. Hétméteresek: 6/3, ill. 4/3.  

Két jól felkészített csapat feszült egymásnak a megyei rangadón. Egyik alakulat sem tudott ellépni, felváltva vezettek az alakulatok, így ment ez a második félidő közepéig, amikor a Füred ritmust váltott és 28:24-re elhúzott. Az utolsó negyedóra nagy küzdelmet hozott, de a vendégek rutinosan őrizték előnyüket és megérdemelten szerezték meg a két pontot. A Komló_Várpalotai Bányász SK összecsapás az időjárás miatt elmaradt, ugyanis a vendégek nem tudtak elutazni. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!