Sport

2013.04.29. 14:05

Füred, Pápa újra a pályán

Az NB III-as labdarúgó bajnokság Bakony csoportjában szerdán pótolják a 15. fordulót. A Balatonfüred Komáromot fogadja, a pápaiak kettes csapata Répcelakon lép pályára.

Novothny Ottó

A tóparti alakulatnak hazai pályán kötelező a győzelem, sőt akár a gólkülönbség javítása is. Utóbbira is szükségük van ahhoz, hogy egyenesbe jöjjenek, hiszen hosszú hónapok után volt kénytelen Pető Tamás  edző alakulata lemondani a tabella első helyéről. Még öt forduló van hátra a bajnokságból, a fürediek visszavehetik az első pozíciót, de már nem saját kezükben van a sorsuk.

A Lombard Pápa kettes csapata nem mozdulhat el a tizenkettedik helyről, viszont a kilencedik Répcelak otthonában meglepetést is okozhat. Ha másért nem azért, mert Nagy Mihály társulata öt győzelme közül az egyiket éppen a répcelakiak ellen szerezte. Hazai pályán 2:0 volt az eredmény, a pápai gólokat Horváth Csaba lőtte, igaz a vendégek akkor az 56. percben emberhátrányba kerültek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!