Sport

2013.04.14. 18:43

Gólok és kapufák a Füred-Újbuda mérkőzésen

Balatonfüred - Folytatta jó sorozatát az NB III Bakony csoportjában a Balatonfüred.

Napló

Balatonfüred-Újbuda 2:1 (1:0)

Balatonfüred, 200 néző. V.: Molnár (Stárics, Deák).

Balatonfüred: Filipánics - Tar, Szabó, Karácsony, Tóth - Boromisza G., Boromisza D. (Bognár 57.), Benedek - Gubicza, Tornyai (Burcsik 63.), Kovács (Babik 75.). Edző: Pető Tamás.

Újbuda: Váradi - Lókai (Németh 77.), Varga, Lettrich (Marton 77.), Kun - Vörös, Csopaki, Kovács - Laky, Huszti (Székely 46.), Bruckner. Edző: Kenyó Zoltán.

Gólszerző: Benedek 10., Burcsik 90., Marton 92. perc.

 

A 10. percben Boromisza G. 22 méterről a bal kapufára bombázott, a kipattanót Benedek lőtte a kapuba, 1:0. Továbbra is a BFC dominált, amelyet  Gubicza és Kovács G. kapufája jelzett. A második félidőben  kiegyenlítettebb lett a mérkőzés, de a vendégek csak a mezőnyben adogattak szépen, a hazai kapura nem jelentettek veszélyt.

Az utolsó 20 percben Babik vezérletével ismét felpörgött a hazai csapat és több kimaradt lehetőség után  a 90. percben Babik jó passzát követően Burcsik betalált, 2:0.   A 92. percben a hazai  védőktől elpattanó labdát Marton  lőtte a hálóba, 2:1. A számszerű eredmény ellenére biztosan nyerte a rangadót  a BFC.

Jók: Karácsony, Boromisza G., Babik, ill. Varga, Kovács D., Vörös.

Pető Tamás: - Örülök a győzelemnek, de a sok elpuskázott lehetőségnek nem.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!