Sport

2013.04.09. 14:01

Hatalmas küzdelem, vereség

Harmadik mérkőzésén is vereséget szenvedett a bajnokság rájátszásában a megyeszékhely NB I-es futsalcsapata, amely a bennmaradásért küzd.

Horváth Gábor

A Cső-Montage otthonában lépett pályára az 1. FC Veszprém az NB I-es rájátszás alsóházának harmadik fordulójában. A bakonyiaknak volt min javítaniuk, hiszen Debrecenben, majd otthon a MAFC ellen is alulmaradtak.

A veszprémi futsalcsapatnak (tízes számmal Bényi) nehéz dolga lesz a folytatásban (Fotó: Penovác Károly)

Az Üllő FC Cső-Montage az első, a Veszprém pedig az utolsó előtti helyről várta az összecsapást. A vendégcsapat szigorú védekezéssel és az abból indított gyors támadásokkal igyekezett jó eredményt elérni. A 13. percben azonban borulni látszott a taktika, a hazaiak előnybe kerültek. Kemény küzdelem zajlott a pályán. A második félidő elején Finta Pétert visszahúzásért kiállították, ennek ellenére később a bakonyiak Molnár Péter góljával egyenlítettek. Sajnos a döntetlent nem sikerült megőrizni, az üllőiek az utolsó percben győztes találatot szereztek.

Eredmény: Cső-Montage 1. FC Veszprém 2:1 (1:0). V.: Nagy (Varga, Kujbus). Veszprém: Varga  Bényi, Hazuga, Tar, Molnár. Csere: Kasza (kapus), Finta, Leitold, Farkas, Vas, Szabadfi, Bakay. G.: Takács, Simon, ill. Molnár.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!